• Anker, eufy RoboVac G30 Hybrid EU T2253G11
A kép illusztráció! Amennyiben bizonytalan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: KAPCSOLAT

Anker, eufy RoboVac G30 Hybrid EU T2253G11

  • Gyártó: ANKER
  • Cikkszám:
  • Készlet információ:
  • Garancia: 24 hónap
Fogyasztói ár
  • 99 839 Ft

A Eufy RoboVac G10 Hybrid egy teljesen automatikusan működő robotporszívó, melyet különösen kemény padlókra ajánlunk. A robotporszívó intelligens navigációval van felszerelve, mely optimalizálja a takarítási időt és növeli a takarítás hatékonyságát. Ez a modell már egyszerre végzi el a porszívózást és a felmosást is, ezzel tökéletesítve a takarítást. A szívóereje akár 2000 Pa, mellyel még hatékonyabban képes összeporszívózni, akadály nélkül. Kompakt méretének és csöndes működésének köszönhetően a RoboVac G10 Hybrid megbízhatóan működhet még zárt vagy nehezen elérhető területeken, szinte észrevétlenül.


JELLEMZŐK:
- Intelligens navigáció: A fejlett navigációs technológiának köszönhetően, akár kétszeres hatékonysággal tisztít. Végezz fele annyi idő alatt a takarítással, mint egy hagyományos robotporszívó esetében.

- Hibrid 2 az 1-ben porszívó és felmosó funkció: A porszívózás és a felmosás kombinációja hatásosabb tisztítást eredményez, amely a padlóját csillogóvá teszi! Megjegyzés: Ez a típus kemény padlók tisztítására szakosodott.

- Kényelmes vezérlés: EufyHome alkalmazással, Amazon Alexa vagy Google Assistant segítségével. Állítson be részletes parancsokat és fogadjon hangos emlékeztetőket arról, hogyan teljesít a RoboVac.

- Vékony, de erős: A RoboVac G10 Hybrid a 2000Pa szívóerejével az egyik legerősebb modellünk. A szupervékony 7,2 cm-es teste könnyedén bekúszik a bútorok alá és a nehezen hozzáférhető területeken is kiválóan elnavigál. T2253G11 KSH szám: 85081100

Forgalmazott márkák