• SONY Videókamera HANDYCAM HDR-CX405B FHD LCD 2,7", 2,29 MP, 30xOP, 350xDIG, 26,8 mm-es nagy látószögű ZEISS objektív, Exmor R CMOS szenzor, BIONZ X processzor, SteadyShot, HDMI, STD, Fekete
A kép illusztráció! Amennyiben bizonytalan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: KAPCSOLAT

SONY Videókamera HANDYCAM HDR-CX405B FHD LCD 2,7", 2,29 MP, 30xOP, 350xDIG, 26,8 mm-es nagy látószögű ZEISS objektív, Exmor R CMOS szenzor, BIONZ X processzor, SteadyShot, HDMI, STD, Fekete

  • Gyártó: SONY
  • Cikkszám:
  • Készlet információ:
  • Gyári szám: HDR-CX405B
  • Garancia: 24 hónap
Fogyasztói ár
  • 115 849 Ft


A még intelligensebb, még egyszerűbb megoldás
 
Családi szórakozáshoz és még sok egyéb más programhoz ideálisA kiváló technológia mellett a Handycam® teljesítménye az emberi tényezővel való szorosabb együttműködésre van kihegyezve. Nagyobb rugalmassággal hoz létre, oszt meg és fedez fel képrögzítési lehetőségeket az Önt még inkább megindító felvételekhez. Nagyobb szabadságot, ugyanakkor hasznos megoldásokat kínáló funkciók segítségével képes megragadni az adott téma lényegét. A Sony technikai tudásának integritása szórakoztatóbb és izgalmasabb filmkészítést kínál az első mozdulattól az utolsóig. Mindennek köszönhetően tehát nem csupán egy újabb Handycam® videokameráról van szó, hanem a jelen és a jövő generáció számára a lehető legtöbb boldogságot és vidámságot kínáló, praktikus eszközről.
 
A mozgás közben készített stabilabb képekhezOptikai SteadyShot™ intelligens aktív móddalLépések megtételekor, illetve zoom használatakor is lehetséges a stabilabb filmrögzítés. A kiváló teljesítményű képstabilizáció kompenzálja a kamera rázkódását a normál módhoz képest akár 13x 2 hatékonyabban.
 
Lássa az életet új megvilágításbanA csúcstechnológia és a kivitel terén a Handycam® képminőségnek nincs párja. A ZEISS objektív, az Exmor R® CMOS képérzékelő és a BIONZ X™ képfeldolgozó a kiváló képteljesítmény kvintesszenciája. A zoom akár 26,8 mm-es szélességet is lefed, a magas átviteli sebességű, 50 Mb/s XAVC S pedig a rendkívül dinamikus jeleneteket is részletgazdag minőségben rögzíti.
 
Akár 26,8 mm-es nagy látószögű objektívTájképek vagy olyan beltéri felvételek esetén, ahol nem tud még egy lépést hátrálni, többet foglalhat a keretbe.
 
Optikai zoom és Clear Image ZoomA képek élesebbek és kevésbé szemcsések lesznek, még az optikai zoom által kínált minőséget is meghaladva.
 
Csúcstechnológiás felvételkészítésA kiválóbb képminőség és rögzítési kapacitás érdekébenA professzionális XAVC HD formátumon alapuló, fogyasztók számára ideális XAVC S formátum támogatja a magas átviteli sebességet a nagy felbontású, akciódús HD filmek rögzítéséhez.
 
Exmor R® CMOS képérzékelőA hagyományos érzékelőkhöz képest kétszeres fényérzékenységet kínáló képérzékelő kiváló felvételeket biztosít gyenge fényviszonyok mellett is.
 
BIONZ X™™, képfeldolgozó processzorRendkívül gyorsan átalakítja az érzékelőtől vett adatokat részletgazdag, valósághű, nagy felbontású filmekké és fényképekké.
 
Highlight Movie Maker Könnyedén létrehozhat és megoszthat kiemelésekből álló, átmenetes effektusokkal és zenével ellátott filmet.
 
Motion Shot VideoKépsorozatokat vetíthet rá a rögzített akció során a másodperc törtrészében történtek nyomon követésére.
HDRCX405B.CEN KSH szám: 8525801990

Forgalmazott márkák