• SONOFF T2 EU 2C RF vezeték nélküli 433MHz RF fali kapcsoló, 2 gombos SON-KAP-T22RF
A kép illusztráció! Amennyiben bizonytalan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: KAPCSOLAT

SONOFF T2 EU 2C RF vezeték nélküli 433MHz RF fali kapcsoló, 2 gombos SON-KAP-T22RF

  • Gyártó: SONOFF
  • Cikkszám:
  • Készlet információ:
  • Garancia: 12 hónap
Fogyasztói ár
  • 2 543 Ft

A Sonoff T2 EU 2C RF egy vezeték nélküli, elemmel működő, 2 gombos RF (azaz rádiós) érintős kapcsoló, mely kompatibilis a Sonoff TX (WiFi-s + RF-es) villanykapcsolóival, (a csak fázissal beköthető SmartWise T4 okos villanykapcsoló-családdal), valamint a Sonoff és SmartWise RF-vevős reléivel is.


Érintős üveg előlapja azonos megjelenésű a Sonoff TX T2 WiFi-s okos kapcsolócsaláddal, és igen hasonló a TX T1-hez is, és gyakran használatos a Sonoff villanykapcsolók vezeték nélküli alternatív és váltókapcsolójaként, hiszen vezeték nélküli RF kapcsolóként második, harmadik stb kapcsolóként kapcsolni képes a vezetékkel bekötött Sonoff TX villanykapcsolókat.


Képes kapcsolódni a Sonoff és SmartWise RF vevős reléihez is, és azokat vezeték nélküli kapcsolóként kapcsolni.


A Sonoff T2 EU RF kapcsolócsalád egy, kettő és három gombos verzióban is elérhető.


A kapcsoló forma tehát egy 433MHz-es RF (azaz rádiófrekvenciás) távirányítót rejt. Ez tehát nem egy önállóan működő kapcsoló, hanem a Sonoff TX villanykapcsoló-család kapcsolóihoz vagy RF-vevőegységes relékhez rádiófrekvenciásan, azaz vezeték nélkül kapcsolódó távirányító, ami vezetékezés nélkül telepíthető más TX kapcsolók alternatív vagy keresztváltó kapcsolójaként. Valamint alkalmazható kényelmi távkapcsolóként is, pl. a hálószoba ágy mellől való való villany lekapcsolásra is.


Kompatibilis a Sonoff RF relével és a Sonoff 4CH Pro relével is, a relék távoli fali vezeték nélküli kapcsolójaként azok távvezérlésére is alkalmas, így használható az RF vagy 4CH Pro relékre kötött lámpák vagy más elektromos fogyasztók ki/bekapcsolására is.


A kapcsoló elemet nem tartalmaz, az külön rendelhető.


A kapcsoló a falra csavarral, vagy a csomagban található (tartozék) öntapadós matricákkal rögzíthető, az utóbbi különösen praktikus bútorokra való sérülésmentes rögzítéshez.


Bekötést, vezetékezést értelemszerűen nem igényel, hiszen rádiós távirányítóként funkcionálva vezérel más, bekötött kapcsolókat. Emiatt nincs a falba besüllyesztett része, a kapcsoló teljesen lapos, és így bárhova (akár fali aljzatra is) felszerelhető, akár utólag is.


 


Terméktulajdonságok:



  • Érintőkapcsoló - az üveg előlapon érintőkapcsoló található

  • 2 gombos verzió, a két gomb akár két külön RF-vevős eWeLink-es okoseszközzel (relével, villanykapcsolóval) is párosítható

  • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, és mindössze 9 mm vastag

  • Csavarral vagy a csomagolásban található öntapadós matricával rögzíthető a falra tetszőleges helyen, akár fali süllyesztett aljzatot eltakarva is

  • 433MHz-es rádióvezérléssel kapcsolja a vele párosított Sonoff villanykapcsolót, valamint a Sonoff és SmartWise RF-vevős reléit (lásd a kompatibilis termékek listát).

  • Hozzákapcsolható a Sonoff RF Bridge és a SmartWise RF Bridge átjárókhoz is, hogy más eWeLink kompatibilis eszközöket kapcsoljunk vele az eWeLink app Scenes / Okosvezérlés funkciója segítségével megadott beállítások szerint.


 


A termékhez és a mobil App-hoz saját magyar nyelvű használati útmutató elérhető vásárlóink számára, a weboldalról letölthető formában.





Mások még ezeket a termékeket vásárolták

Forgalmazott márkák