• Panda Mobile Security HUN 1 Eszköz 1 év online vírusirtó szoftver W12MSESD1
A kép illusztráció! Amennyiben bizonytalan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: KAPCSOLAT

Panda Mobile Security HUN 1 Eszköz 1 év online vírusirtó szoftver W12MSESD1

  • Gyártó: PANDA SECURITY
  • Cikkszám:
  • Készlet információ:
  • Garancia: 12 hónap
Fogyasztói ár
  • 2 112 Ft

Végfelhasználói név megadásával rendelhető licenc.
A termék aktiváló kódja a számlán a tétel alatti megjegyzésben, vagy a számla mellé kapott jótállási jegyen, a termék neve alatti „Gyáriszám / S/N:” jelölést követően található.
Kérjük, hogy megrendeléskor a termék típusát és a licenchez megadott adatokat ellenőrizzék, mert a már kiadott licenceket utólag módosítani, illetve a kiadott terméket visszavenni nem tudjuk.

Panda Mobile Security

A Panda Security által androidos eszközökre kifejlesztett Panda Mobile Security vírusvédelem megvédi okostelefonját vagy táblagépét a vírusoktól, kártevőktől vagy kémprogramoktól. Ezenkívül megvédi a felhasználói adatokat úgy, hogy blokkolja azokat az alkalmazásokat, amelyek engedély nélkül próbálnak meg hozzáférni a bizalmas adatokhoz. A programot Android Wear okosórájával is használhatja!
Manapság a telefonokon és táblagépeken lévő személyes adatokat egyre gyakrabban érik támadások, és egyre gyakrabban próbálják azokat ellopni. Ezért a Panda Mobile Security segít blokkolni az eszközére települő kártékony alkalmazásokat, illetve a lopásgátló funkcióval segít megtalálni az eszközt eltulajdonító tolvajt.

Funkciók és termékjellemzők:

Védelem

Valós idejű vírusvédelem: az első használat előtt letölti az alkalmazásokat és az alkalmazásfrissítéseket, hogy elkerülje az összes veszélyt a kezdetektől.
Futtathat igény szerint vizsgálatokat, hogy a fájlokban vagy a multimédiás tartalmakban megtalálja a vírusokat, kémprogramokat vagy kártevőket. És most az okostelefonját vagy táblagépét az okosórájáról is megvizsgálhatja!

Privacy auditor

A legjobb vírusvédelem segítségével átvizsgálhatja az eszközét, ezenkívül folyamatosan szabályozhatja, hogy az egyes alkalmazások számára mit engedélyez, és hogy azok milyen bizalmas információkhoz férhetnek hozzá.

A Privacy Auditor ellenőrzi és megjeleníti az Android™ eszközre telepített alkalmazások hozzáférési jogosultságait (hozzáférés a partnerekhez, bankszámlákhoz, fotókhoz stb.).

Gyorsítsa fel eszközét
A Panda Mobile Security valós időben ellenőrzi az eszközére telepített alkalmazások erőforrás-használatát, így optimalizálja a sebességet, a teljesítményt és a memóriahasználatot. Javítja a teljesítményt és növeli androidos eszköze akkumulátor-üzemidejét!

Lopásgátlás és telefonkeresés

Ha elveszíti készülékét, visszaszerezheti a Panda Mobile Security GPS-es helymeghatározó rendszere segítségével.

Távoli helymeghatározás: Találja meg gyorsan ellopott táblagépét vagy telefonját a GPS rendszerünkkel.
Távoli lezárás: Zárolja az elveszett vagy ellopott készülékét, és akadályozza meg, hogy azt idegenek használják, vagy hogy hozzáférjenek a személyes információihoz.
Távoli törlés: Ha a telefonja vagy táblagépe elveszett vagy ellopták, törölje ki a rajta tárolt összes információt, hogy mások ne férjenek hozzá az eszközön vagy az SD-kártyán lévő bizalmas adataihoz.

Néha még a kémprogramok és kártevők ellen védelmet biztosító legjobb vírusvédelem sem tudja megakadályozni a telefonja ellopását vagy elvesztését. Ezekben az esetekben a telefon lopásgátló és helymeghatározó funkcióival megakadályozhatja, hogy az eszköz rossz kezekbe kerüljön.
És most a telefonját az okosórájáról is megkeresheti és zárolhatja.

További funkciók:

Hívásblokkoló: Vegye tiltólistára az érintett telefonszámokat, és vessen véget a nem kívánt hívásoknak (szükséges új engedélyek: hozzáférés a telefonhoz és a névjegyekhez).
Figyelmeztetések lopás esetén: Ha valaki ellopja a telefonját vagy a táblagépét, készíthet egy fotót a tolvajról, ha az háromszor hibásan próbálja meg feloldani az eszközt. A fényképet e-mailben megkapja az eszköz helyével együtt.
Mozgásérzékelős figyelmeztetés: Egy riasztó figyelmezteti arra, ha valaki az Ön engedélye nélkül emeli fel az eszközt.
Csatlakoztassa az okosóráját a telefonjához vagy táblagépéhez: Megszólal egy riasztó, ha az eszköz túl távol kerül az órától.
Távoli riasztás: Az okosórájáról távolról is aktiválhatja az elveszett vagy ellopott eszköz riasztóját.
Távoli fénykép: Android Wear okosórájának segítségével távolról is készíthet fényképet az eszközével.


A termék legfrissebb próbaverziója, mely a termék megvásárlását követően a kapott kulccsal aktiválható is, a gyártó oldaláról közvetlen érhető el az alábbi linken:

letöltés
W12MSESD1 KSH szám: 8523492500

Forgalmazott márkák