• Anker, eufyCam Indoor Cam 2K Pan & Tilt EU T8410322
A kép illusztráció! Amennyiben bizonytalan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: KAPCSOLAT

Anker, eufyCam Indoor Cam 2K Pan & Tilt EU T8410322

  • Gyártó: ANKER
  • Cikkszám:
  • Készlet információ:
  • Garancia: 24 hónap
Fogyasztói ár
  • 21 433 Ft

Bemutatjuk a Eufy Security család legújabb tagját: A Eufy Beltéri 2K Kamerát. A Eufytól megszokott képminőségben: 2K minőségben. Ha szeretnéd tudni mi történik a lakásodban amíg nem vagy otthon, akkor a Eufy applikáción tudod nyomon követni az eseményeket, a kamera beépített AI-nak köszönhetően megkülönbözteti az állatokat az emberektől, mozgásra pedig azonnal aktiválódik és követi azt. Testreszabhatod a megfigyelni kívánt területeket és a kamera által küldött értesítéseket is. Bébiőrnek is tökéletesen használható, akár éjszaka, hiszen ekkor is részletes képet mutat. Az alkalmazással akár üzenhetsz is a kamerán. A kamera memóriája felhővel tovább bővíthető.JELLEMZŐK:


- Ember felismerés: A készülékben lévő AI azonnal felismeri, hogy ember vagy háziállat van-e jelen a kamera látóterében.
- A részletekben rejlik minden: Minden eseményt éles, 2K-s tisztasággal tekinthetsz meg, így pontosan láthatod, mi történik otthonodban.
- Intelligens integráció: Csatlakoztasd beltéri kamerád az Apple HomeKit-hez, a Google Assistant-hoz vagy az Amazon Alexához a megfigyelés teljes irányítása érdekében. (A HomeKit frissítéssel elérhető. A HomeKit megnyitásakor a felhasználóknak hozzá kell adniuk az eszközt az eufy Security alkalmazáshoz, majd be kell fejezni az aktiválási folyamat.)
- Mozgáskövetés: A mozgás észlelésekor a kamera automatikusan észleli és követi a mozgó tárgyat, embert, állatot.
- Appon keresztüli mozgatás: ?Az alkalmazáson keresztüli mozgatással bármikor körbenézhetsz otthonodban, akárhol is járj. T8410322 KSH szám: 85258091

Forgalmazott márkák