• Amazfit GTR 3 Moonlight Grey W1971OV2N
A kép illusztráció! Amennyiben bizonytalan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: KAPCSOLAT

Amazfit GTR 3 Moonlight Grey W1971OV2N

  • Gyártó: AMAZFIT
  • Cikkszám:
  • Készlet információ:
  • Garancia: 12 hónap
Fogyasztói ár
  • 43 389 Ft

Klasszikus megjelenés

Könnyű és vékony alumínium órateste holdfényszürke szilikon szíjjal párosítva eleganciát kölcsönöz felhasználójának. A keret nélküli dizájn tökéletesen passzol az ívelt üveg képernyőhöz, hogy mindig stílusos maradhasson, legyen szó egy kemény edzésről vagy egy öltönyt megkövetelő rendezvényről.

Megbízható teljesítmény

Ne tévessze meg a vékony, pehelysúlyú óratest. A kompakt kialakítás ellenére az okosóra számos funkciót rejt. A kiváló teljesítményű akkumulátor akár 21 napig is képes kitartani, így maradéktalanul kihasználhatja a GTR 3 nyújtotta lehetőségeket.

Letisztult AMOLED kijelző

1,39 hüvelykes képátlója 326 ppi felbontással, valamint 66%-os kijelző-test aránnyal páratlan megjelenést kínál. Az Ön számára fontos adatok élesen, olvashatóan és kiváló fényerővel jelennek meg, így akár erős napsütésben is látszanak a részletek.

Könnyű egészség menedzsment

A AMAZFIT GTR 3 hasznos adatokat gyűjt és jelenít meg fejlett P6D (hat fotodióda) BioTrackerTM PPG 3.0 biometrikus érzékelője segítségével, így egyszerre több egészségügyi mutatót is nyomon követhet, mint például pulzusa, vér-oxigén telítettsége, stressz-szintje vagy légzési gyakorisága.

Alvás közben is éber

A mindennapos stressz vagy a szétszórt alvásritmus ronthatja az alvás minőségét. Az Amazfit GTR 3 hasznos információkat gyűjt alvási szokásairól, melyeket közvetlenül a képernyőjén jelenít meg, hogy ne kelljen keresgélnie telefonján ébredés után.

Több, mint 150 sportmód

A csapatsportok szerelmese? Inkább az egyedül végezhető sportokat szereti? A GTR 3 minden helyzetben segítségére lehet. Több, mint 150 integrált sportolási módja közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Információt nyújt az edzés közben elégetett kalóriákról, pulzusszámról és még sok másról.

Egyszerű kezelés

Az óra problémamentes és könnyű interakciót tesz lehetővé. Villámgyorsan elérheti alkalmazásait, valamint kényelmesen válthat a megannyi intelligens funkció között, melyeket az Amazfit GTR 3 kínál.

Intuitív Zepp operációs rendszer

Zepp operációs rendszere letisztult kezelőfelületet és hasznos alkalmazások széles tárházát biztosítja. Gyönyörű színvilág, minialkalmazás-keretrendszer, 60 FPS sebességű animációk teszik élvezetessé és kényelmessé a felhasználói élményt.

Klasszikus korona a sima navigációért

Bizonyos helyzetekben az érintőképernyő nem nyújt ideális megoldást az egyszerű kezelésre. Emiatt az Amazfit GTR 3 egy klasszikus külsejű koronát is kapott, melyet úgy programoztak, hogy csavarásával könnyen navigálhasson adatai és alkalmazásai között.

Modern hangvezérélés

A készülék beépített Amazon Alexa segédje mindig készen áll, hogy hangja segítségével végrehajthassa utasításait. Ha nincs internetkapcsolat, az Offline hangsegéd átveheti Alexa szerepét, így még tovább élvezheti a hangvezérlés nyújtotta előnyöket. W1971OV2N KSH szám: 85176990

Forgalmazott márkák