• SmartWise RF3 hármas RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító SMW-KAP-RF3
A kép illusztráció! Amennyiben bizonytalan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: KAPCSOLAT

SmartWise RF3 hármas RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító SMW-KAP-RF3

  • Gyártó: SMARTWISE
  • Cikkszám:
  • Készlet információ:
  • Garancia: 12 hónap
Fogyasztói ár
  • 3 214 Ft

A SmartWise RF3 egy 3-kapcsolós, RF (azaz rádiós) távirányítóként működő, sötétben flureszkáló gombú fali billenőkapcsoló, mely kompatibilis a Sonoff T1 és Sonoff TX T1, T2, T3 (WiFi-s + RF-es) okos villanykapcsoló-családdal, a Sonoff RF (R2) és Sonoff RF (R3) relékkel, a Sonoff 4CH Pro négycsatornás relével, és a Sonoff Slapher izzófoglalattal is, azaz alkalmas 3 ilyen eszköz vezeték nélküli távvezérlésére is.


A kapcsoló forma tehát egy 433MHz-es RF (azaz rádiófrekvenciás) távirányítót rejt. Ez tehát nem egy önállóan működő kapcsoló, hanem a Sonoff T1 (1C és 2C), valamint a TX sorozat (1C, 2C, 3C) kapcsolóihoz rádiófrekvenciásan, azaz vezeték nélkül kapcsolódó távirányító, ami vezetékezés nélkül telepíthető más T1 és TX kapcsolók alternatív vagy keresztváltó kapcsolójaként vagy az említett Sonoff relék vezeték nélküli fali kapcsolójaként, avagy távirányítójaként.


A SmartWise RF1/RF2/RF3 rádiós távirányítós kapcsolók egy CR2032 elemmel működnek, mely a kapcsolóknak nem tartozéka.


A kapcsoló a falra csavarral (nem a termék része), vagy a csomagban található (tartozék) öntapadós matricákkal rögzíthető. Bekötést, vezetékezést értelemszerűen nem igényel, hiszen rádiós távirányítóként funkcionálva vezérel más, bekötött RF-vevős eszközöket. Emiatt nincs a falba besüllyesztett része, a kapcsoló teljesen lapos, és így bárhova felszerelhető, akár utólag is.


Mivel a SmartWise T1R üveg előlapos RF érintőkapcsolónál egyszerűbb, strapabíróbb, műanyag billenőkapcsolós kivitelű, ezért garázsokba, műhelyekbe is kifejezetten ajánljuk. A kapcsolón fluoreszkáló csík látható, ami sötétben segíti a kapcsoló megtalálását.


Terméktulajdonságok:  • Műanyag billenkapcsoló, sötétben fluereszkáló csíkkal

  • Csavarral vagy a csomagolásban található öntapadós matricával rögzíthető a falra tetszőleges helyen

  • 433 MHz-es rádióvezérléssel kapcsolja a Sonoff T1 és a Sonoff TX kapcsolókat, valamint a Sonoff RF (R2) és (R3) reléket, és a Sonoff 4CH Pro (R2) relét.

  • Maximum 14 db ilyen RF kapcsoló párosítható egy T1 vagy egy TX kapcsolóval, a Sonoff 4CH Pro relével csak 1 db RF távirányító párosítható, míg a Sonoff RF relé több távirányítóval is működtethető.


 


Mások még ezeket a termékeket vásárolták

Forgalmazott márkák