• SmartWise T1R3B (R2)  hármas/csillár RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító (fekete) SMW-KAP-T1R3B-R2
A kép illusztráció! Amennyiben bizonytalan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: KAPCSOLAT

SmartWise T1R3B (R2) hármas/csillár RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító (fekete) SMW-KAP-T1R3B-R2

  • Gyártó: SMARTWISE
  • Cikkszám:
  • Készlet információ:
  • Garancia: 12 hónap
Fogyasztói ár
  • 4 968 Ft

A SmartWise T1R három áramkörös/csillár RF (azaz rádiós) érintős kapcsoló a kifutott Sonoff T1 vezeték nélküli, alternatív / váltókapcsoló utódja kínálatunkban. Érintő üveg előlapjának mérete megegyezik vele, megjelenése pedig nagyon hasonlít rá.


Az R2 a 2020-as új modell, mely kinézetében megegyezik a 2019-es modellel, azonban 2 db gombelemmel működik, és a gyártó specifikációja szerint elődjénél tartósabb elem-élettartamot biztosít.


A termék kompatibilis a Sonoff T1 és TX (WiFi-s + RF-es) okos villanykapcsoló-családdal, és megjelenésükkel is harmonizál.


A kapcsoló forma azonban egy 433MHz-es RF (azaz rádiófrekvenciás) távirányítót rejt. Ez tehát nem egy önállóan működő kapcsoló, hanem a Sonoff T1 (1C és 2C), valamint a TX sorozat (1C, 2C, 3C) kapcsolóihoz rádiófrekvenciásan, azaz vezeték nélkül kapcsolódó távirányító, ami vezetékezés nélkül telepíthető más T1 és TX kapcsolók alternatív vagy keresztváltó kapcsolóként.


Kompatibilis a Sonoff RF relével és a Sonoff 4CH Pro relével is, a relék távoli fali távkapcsolójaként azok távvezérlésére is alkalmas, így használható az RF vagy 4CH Pro relékre kötött lámpák vagy más elektromos fogyasztó ki/bekapcsolására is. A SmartWise T1R1/T1R2/T1R3 rádiós távirányítós kapcsoló 2 db CR 2032 elemmel működik, mely nem a kapcsoló tartozéka.


A kapcsoló a falra csavarral (nem a termék része), vagy a csomagban található (tartozék) öntapadós matricákkal rögzíthető. Bekötést, vezetékezést értelemszerűen nem igényel, hiszen rádiós távirányítóként funkcionálva vezérel más, bekötött T1 kapcsolókat. Emiatt nincs a falba besüllyesztett része, a kapcsoló teljesen lapos, és így bárhova felszerelhető, akár utólag is.


Terméktulajdonságok:



  • Érintőkapcsoló - az üvegelőlapon érintőkapcsoló

  • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, és 13mm vastag

  • csavarral vagy a csomagolásban található öntapadós matricával rögzíthető a falra tetszőleges helyen

  • 433MHz-es rádióvezérléssel kapcsolja a Sonoff T1 és a Sonoff TX csillárkapcsolót, valamint a Sonoff RF (R2) és (R3) reléket, és a Sonoff 4CH Pro (R2) relét.

  • Maximum 14 db ilyen RF kapcsoló párosítható egy T1 vagy egy TX kapcsolóval (a Sonoff 4CH Pro relével csak 1 db RF távirányító párosítható, míg a Sonoff RF relé több távirányítóval is működtethető).


 


Forgalmazott márkák